Fodrász oktatás, képzés > Fodrászat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fodrász oktatás, képzés > 18 weboldal. Kategória leírása:

fodraszat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Oktáv Továbbképző központ
http://www.oktav.hu/

1143 Budapest, Gizella u. 42-44. és 2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Fodrász képzések.

Oktáv Továbbképző központ
Fátrai - Fodrászképzés
http://www.fatrai.hu/index.php?opt=kepzes

A szemináriumok mindig a fodrászat részleteiről szólnak, itt lehet megtanulni igazán azt amire szükségünk van a mindennapi szalon munkában. Az alábbi szemináriumokra várok mindenkit, aki tökéletesíteni szeretné tudását és kíváncsi a legújabb hajdivat információkra.

Fátrai - Fodrászképzés
Fodrászképzés
http://www.fodraszkepzes.hu/index.html

Államilag elismert képzések, továbbképzések. Fórum, adatbázis.

Fodrászképzés
Efeb felnőttképzés
http://www.efeb.hu/?id=11978

Efeb felnőttképzés - Fodrász (OKJ). Tanfolyami rendszerű képzés.

Efeb felnőttképzés
képzésinfo
http://www.kepzesinfo.hu/?group=64

képzésinfo - A tanulás sosem ér véget. Tanfolyamok: Főcsoport: Divat, szépségipar kategóriában.

képzésinfo
Cosmelec Kft.
http://www.cosmeleckft.atw.hu/

Kozmetikus tanfolyam, fodrász szakképzés, kéz- és lábápóló, műkörömépítő okj-s képzés, svédmasszőr tanfolyam, piercing tanfolyam, pedagógiai szakképzések és tanfolyamok.

Cosmelec Kft.
Hajhosszabbítás tanfolyam
http://www.hajhosszabbitas-dusitas.hu/hajhosszabbitas-tanfolyam.html

Okleveles hajhosszabbítás tanfolyam, elméleti és gyakorlati oktatással, Gödöllőn. Tanfolyamok: keratinos hőillesztés, mikrogyűrűzés, hajfelvarrás, mikrogyűrűs varrás oktatás. Hajhosszabbítás tanfolyamaink ára tartalmazza a hajhosszabbító kezdőcsomagot. Minden jelentkező oklevelet kap, amennyiben sikeresen elvégzi a tanfolyamot.

Hajhosszabbítás tanfolyam
BG Stúdió
http://www.fodraszkepzes.atw.hu/

BG Stúdió - Fodrász tanfolyam gyakorlati hely biztosítása nélkül Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ) A képzés célja: A fodrász szakmai képzés célja olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik képesek ellátni a fodrász munkaterületének megfelelő munkakört.

BG Stúdió
Alfa Kapos
http://www.alfakapos.hu/tanfolyamok/index.cgi?ad=1176806372

Felnőttképzés, oktatás - Fodrász képzések: fodrász tanfolyam, Hajpótló és hajfelvarró tanfolyam.

Alfa Kapos
Fodrász képzés
http://www.clipsakademia.eu/

Érdekel a fodrászat világa? Gyere el Clips Akadémiára és tanuld ki a profi hajvágás csínját-bínját, a klasszikustól az extrémig! Fontosnak tartjuk, hogy az iskolánkban elsajátított alapokat nemzetközi szinten is tudd majd hasznosítani, ezért tananyagunk a magyar oktatási rendszer követelményeit, és a nemzetközi akadémiák tanyaagát is magába foglalja. Ennek köszönhetően iskolánk neve külföldön is és Magyarországon is ismeretté vált. Várunk szeretettel exkluzív, belvárosi szalonunkban! Keress minket bizalommal!

Fodrász képzés
ARATO fodrász iskola
http://arato.info

Arató Krisztián mesterfodrász, Magyarország első fodrászvilágbajnoka, többszörös országos és nemzetközi bajnok női és férfi szakágakban. A MOSZI alelnöke, az MFKE elnökségi és szakbizottsági tagja. Nemzetközi és országos fodrászversenyek zsűritagja, számos magyar bajnok és a magyar férfi fashion válogatott trénere, emellett országos szakmai bemutatókat és mesterfokú továbbképzéseket, tanfolyamokat tart, oktat és vizsgáztat.

ARATO fodrász iskola
Fodrász tanfolyam
http://www.fodrasz-tanfolyam.hu/

Fodrász képzés országszerte, hogy te is ott tudj tanulni, abban a városban, ahol szeretnél. Több oktatást tartó cég ajánlatát is megtekintheted, így azt választod, amelyik igényeidnek leginkább megfelel. Ha szeretnél folyamatosan értesülni városodban mikor melyik cég szervez fodrász tanfolyamot, akkor jelentkezz nálunk.

Fodrász tanfolyam
Fodrásziskola.eu
http://fodrasziskola.eu

Az Arató Fodrásziskola a kiemelkedő gyakorlati képzésre helyezi a hangsúlyt. Az általános képzést messze meghaladó, minőségi oktatásunk egyedisége abban áll, hogy a szilárd szakmai alapok elsajátítása mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy fodrászaink „megtalálják saját kezüket”, azaz egyéniségük, tehetségük teret kapjon.

Fodrásziskola.eu
2007 Kapos Kft.- okj- s tanfolyamok
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/fodrasz_kepzesek/

OKJ-s Fodrász képzések- színvonalas oktatás és felnőttképzés az egész ország területén, kedvező árakon, kiválóan képzett, tapasztalt oktatókkal. Látogasson el weboldalunkra!

2007 Kapos Kft.- okj- s tanfolyamok
Tárnoky Fodrásziskola
http://tarnokyfodrasziskola.hu/

Tárnoky László fodrászmester fodrásziskolájában államilag elismert OKJ-s képzésben részesülnek a tanulók. Egyúttal vizsgaközpontként is működünk. Iskolában, gazdasági, marketing és angol nyelvet is tanulhatnak, így az általun k képzett szakemberek külföldön is megállják a helyüket. Részletekről tájékozódhat a weboldalon.

Tárnoky Fodrásziskola
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
fodraszat.wyw.hu: Fodrászat katalógus. Fodrász szalon, szépségszalon, mesterfodrászok, hajápolás, hajvágás, afro frizura, fodrászati cikkek, wellness, hajtervezés, hajhosszabbítás, hajfonás, linkek.
Gyűjteményünkben 314 válogatott fodrászat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 314 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 110111