Hajhosszabbítás, hajdúsítás > Fodrászat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajhosszabbítás, hajdúsítás > 34 weboldal. Kategória leírása:

fodraszat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Hosszabbítás - dúsítás
http://www.hajbevarras.hu/

Szabó Szilvia - Érettségi, és parókakészítő szakmunkásképző iskola után pályafutásomat a Magyar Állami Operaházban kezdtem, mint parókakészítő. Majd egy magáncéghez kerültem, és egy nagyhírű parókás keze alá dolgozhattam évekig. Jelenleg egy fodrászüzletben, külön helyiségben dolgozom. Hosszabbítás - dúsítás, parókák, mikrocsomózás, afrofonás.

Hosszabbítás - dúsítás
City Szépségszalon
http://www.city-hajhosszabbitas.hu/

Hajdúsítás, hajfelvarrás, hajcsomózás, elérhető áron, egyedi módszerrel.

City Szépségszalon
Paróka Shop Bt.
http://parokashop.hu/

• Női-férfi-gyermek parókák, félparókák (eredeti hajból is!), akár betegek, érzékeny fejbőrűek számára is. • Parókák TB támogatással • Többféle csattal, hajgumival rögzíthető póthaj • Hajvarráshoz alkalmazható hajak • Hajhosszabbítás otthon felszerelhető kivitelezésben, több féle csatlakoztatási lehetőséggel • Arc / testbarnító permet - UV mentes barnulás otthonában! A legegyszerűbb mód, hogy teste napfény nélkül is aranybarna legyen! Próbálja ki Ön is az Uv mentes testbarnítást! Őrizze meg bőre egészségét! Bővebb információért látogasson el honlapunkra! Paróka Shop - Online vásárlás

Paróka Shop Bt.
Gyöngyhaj Szépségszalon
http://gyongyhaj.hu/

Végre Magyarországon is egy korszerű hajhosszabbítási technika! Csúcson a divatban és a minőségben, hajkárosodás nélkül. Lézeres és ultrahangos hajhosszabbítás, dúsítás. 5600 Békéscsaba Batsányi utcai üzletsor.

Gyöngyhaj Szépségszalon
Beauty Express
http://www.beautyexpress.hu/

140 négyzetméteren, a Lurdy Ház bevásárlóközpontban, minden ami szépségápolás. Hajhosszabbítás és hajfelvarrás, Fodrászat , frizura trend.

Beauty Express
Bettina
http://www.bettinahaj.hu/

Bettina - Hajhosszabbítás és afrofonás. Megbeszélés alapján, házhoz is megyek.

Bettina
Csilla Hajklinika
http://www.csillahajklinika.hu/index.php?module=index

Szándékunk az, hogy aki nem dicsekedhet szép, dús és hosszú hajjal, annak kedvet csináljunk és bíztassuk, hogy ma már nem lehetetlen Shakira hajzuhatagát, vagy Naomi Cambell mordern vonalú, gyönyörű frizuráját megcsináltatni. Ha hosszú, dús és gyönyörű hajkoronát szeretnél, keress fel minket. A leghatékonyabb módszerrel, eredeti európai haj bevarrásával. Csomózással és ragasztással vállalunk hajhosszabítást, dúsítást és afrofonást, de szalonunkban megtalálható a mikrogyűrűzés, valamint a legújabb Beliargo technika is.

Csilla Hajklinika
Racoon Szalon
http://racoonszalon.hu/

Már Magyarországon is megtalálható az a nagyon korszerű és semmilyen egyéb más eljáráshoz nem hasonlítható hajhosszabbítási módszer, amit az angol Racoon cég neve fémjelez. Ellentétben a hajfelvarrással és a hajragasztással, a Racoon sokkal korszerűbb, egyedi "kötőanyaga" narancshéj- és mandulakivonatot tartalmaz, ezáltal nem roncsolja a hajat, esztétikus és észrevehetetlen. Budapest II., Rózsahegy u. 6.

Racoon Szalon
Póthaj nagyker - Minőségi hajak hajhosszabbításhoz
http://pothaj.info/

Amit a Póthaj nagyker kínál: Minőségi európai és indiai póthajak, melyek kiválóan alkalmasak hajhosszabbításra és hajdúsításra. A forgalmazott póthajak megvásárolhatók copfos, tresszelt és tincses kiszerelésben festve, vagy natúr színekben. Rendelését leadhatja online, a szállítás futárszolgálattal történik. A Póthaj nagyker weboldalán naprakészen tájékozódhat a legfrissebb póthaj akciókról. Megunta hosszú haját és levágatná? Ne dobja a kukába, mi megvásároljuk! Vágott haj vásárlás 40cm-es hajhossztól! A póthajak adás-vétele mellett rövid határidővel vállaljuk copfok előkészítését, tincsezését és tresszelését. Póthaj nagyker - Minőségi póthajak hajhosszabbításhoz.

Póthaj nagyker - Minőségi hajak hajhosszabbításhoz
Hajhosszabbítás, hajdúsítás garanciával Gödöllőn
http://www.hajhosszabbitas-dusitas.hu

Hajhosszabbítás, hajdúsítás garanciával. Modern hajhosszabbító technikák, észrevétlen hajhosszabbítások. Szalonunkban alkalmazott technikák: keratinos hőillesztés, szilikonos mikrogyűrűzés, mikrogyűrűs hajfelvarrás, afrofonás. Hajhosszabbítás, hajdúsítás felsőfokon!

Hajhosszabbítás, hajdúsítás garanciával Gödöllőn
Ági hajhosszabbítás
http://www.agihaj.hu/index.php

Hajhosszabbítás kizárólag első osztályú európai hajból hőillesztéses, mikrogyűrűzéses és mikrogyűrűs varrás technikával. Budapest, XIII. Alig u. 3.

Ági hajhosszabbítás
Hajhosszabbitás kispesten
http://www.szepseg-sziget.hu/index.php?systemid=6QQGPEK3ZJWJ&getpageazon=114 ...

Hajhosszabbitás kispesten! Hajhosszabbitó módszerek: hajfelvarrás 2000.-/sor; mikrogyűrűzés 150,./tincs; hőillesztés 180.-/tincs; csomózás 250.-/tincs + haj. Ha varrott hajad van de tincseset szeretnél, azt is áttudjuk alakitani igy nem kell másik hajat venned! Választható hajak: Európai, indiai és ázsiai. A legjobb minőségűek az európai hajak, igaz drágábbak de megfelelő ápolással évekig hordható mig az indiai és ázsiai hajak fél/egy évig tartják meg minőségüket! Tel: 0630/904-8243

Hajhosszabbitás kispesten
Hajhosszabbaítás, hajdúsítás, fejtető-dúsítás, paróka készítés
http://www.hajdusitas.eu

Hajhosszabbítás, hajdúsítás kizárólag európai hajból, felvarrással, mikrocsomózással. Fejtető-sűrítés, női-férfi parókák készítése rövid határidőre, bőrhatású, külső szem számára láthatatlan, bőrbarát anyagokkal. További információért kérem tekintse meg honlapunkat. Szeretettel várjuk érdeklődését, hívjon bizalommal.

Hajhosszabbaítás, hajdúsítás, fejtető-dúsítás, paróka készítés
Lézeres hajhosszabbítás debrecenben
http://xn--haj-hosszabbts-7gb4q.hu

Lézeres hajhosszabbítás, hajdúsítás, fejtetődúsítás Debrecenben Bejelentkezés.06-30/555-1244

Lézeres hajhosszabbítás debrecenben
Hajhosszabbítás - Hajnagyker
http://www.hajnagyker.hu/hajhosszabbitas/

www.hajnagyker.hu - Kitűnő minőségű európai haj forgalmazása, festetlen és szőkített haj hosszabbítás a legtermészetesebb hatással. Hajhosszabbítás a legjobb helyen.

Hajhosszabbítás - Hajnagyker
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
fodraszat.wyw.hu: Fodrászat katalógus. Fodrász szalon, szépségszalon, mesterfodrászok, hajápolás, hajvágás, afro frizura, fodrászati cikkek, wellness, hajtervezés, hajhosszabbítás, hajfonás, linkek.
Gyűjteményünkben 314 válogatott fodrászat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 314 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 110111