A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Fodrászat - wyw.hu

Tartalom:

fodraszat.wyw.hu

ef-es Kereskedőház
ef-es Kereskedőház
http://www.ef-es.hu/

Az EF-ES Kereskedőház Bt. dinamikusan fejlődő cég a fodrászcikk gyártás és forgalmazás területén. Elsősorban fodrászati kendőket és egyéb kiegészítő fodrászcikkeket gyártunk saját varrodánkban. Vevőink kérésére egyéni igények alapján is vállaljuk a termékek elkészítését.

www.ef-es.hu
Efeb felnőttképzés
Efeb felnőttképzés
http://www.efeb.hu/?id=11978

Efeb felnőttképzés - Fodrász (OKJ). Tanfolyami rendszerű képzés.

www.efeb.hu
Egy hajgyógyász tanácsai
Egy hajgyógyász tanácsai
http://www.hazipatika.com/articles/Egy_hajgyogyasz_tanacsai?aid=20040213103939

A hajunk nemcsak ékességünk, elégedetlenségünk, vagy éppen büszkeségünk tárgya, a különböző divathóbortok szenvedő alanya lehet, hanem szervezetünk bonyolult jelzőrendszerének része is.

www.hazipatika.com
Elit plusz Fodrászat
Elit plusz Fodrászat
http://fodrasz.uw.hu/

Elit plusz Női, Férfi, Gyermek Fodrászat. Budapest, VII. ker. Izabella utca 11.

fodrasz.uw.hu
Elke Bolz: Egyéni frizura
Elke Bolz: Egyéni frizura
http://www.libri.hu/hu/book/egeszseg_test_es_lelek/szepsegapolas/egyeni_frizura

Milyen frizura áll jól nekem? Mit kell tudni a fodrásznak a hajvágásról? Lehet-e az én hajamból is ilyet csinálni? Milyen trükkökre képes a zselé, a hajfixáló hab, a hajszárító és a hajsütővas? Erre a négy kérdésre érthető és tömör választ kapunk a könyvben szereplő valamennyi frizurát illetően. Így minden nő könnyen rátalál az egyéniségéhez legjobban illő frizurákra. Választékul e könyv 31 klasszikus, a legjobb értelemben időálló és minden divatirányzathoz illő modellt kínál. Ugyanakkor széleskörűen tájékoztat a haj leggyakrabban előforduló problémáiról, a hajhullástól a vékony, a zsíros vagy a törékeny, száraz hajig. Megismertet bennünket a hajápolás, a hajvágás és a fixálás trükkjeivel...

www.libri.hu
Elo - Fodrászat - hajápolás
Elo - Fodrászat - hajápolás
http://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/okj-s_tanfolyamaink/fodraszat_hajapolas/i ...

Szőke, barna, vörös vagy fekete? Rövid, hosszú, egyenes, göndör? Bármilyen legyen is az Ön haja, az ELO új tanfolyamán elsajátíthatja a szakszerű haj és fejbőr ápolást. Megtanulhatja a frizurakészítés alapjait, és így önmaga, valamint családja és ismerősei "fodrászává" válhat. A tanfolyam 15, két-két leckét tartalmazó füzetből áll. A tananyag elméleti és gyakorlati kérdésekkel foglalkozik.

www.elo.hu
Emília - Hajhosszabbítás oktatás
Emília - Hajhosszabbítás oktatás
http://www.emilia.hu/oktatas.html

Emília - Hajhosszabbítás oktatás - Szombathely. Szalonunk évek óta foglalkozik képzéssel. A hajhosszabbítás technikáit egyéni intenzív tanfolyamokon sajátíthatják el a fodrászok. Összefoglaló elméleti oktatást tartunk, a vendéghajak típusairól, előkészítéséről, felhasználásáról, ápolásáról. Megtanítjuk, hogyan kezeljük színanyagokkal a hajat, hogyan vágjuk össze a bedolgozott tincseket a saját hajjal. Fortélyok, praktikák, hibalehetőségek és megelőzésük. Hogyan adjunk tanácsot vendégeinknek az otthoni ápoláshoz.

www.emilia.hu
Energiát a hajadnak
Energiát a hajadnak
http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szepseg/haj/energiat_a_hajadnak_

Ha hajápolásról van szó, hajlamosak vagyunk csak a krémes, olajos alapanyagokra gondolni. Pedig a vitaminok legalább olyan fontosak ahhoz, hogy sörényedet élettel telivé varázsold – akár külsőleg, akár belsőleg alkalmazod őket.

www.cosmopolitan.hu
Erika Cosmetics a nyugatinál
Erika Cosmetics a nyugatinál
http://www.erikacosmetics.hu

Egy jó hajvágás az alapja minden frizurakészítésnek. Ha nincs jól levágva a hajunk, akkor minden hiába. A jó fodrásznak tudnia kell, hogy adott arcformához milyen frizura áll jól, és ennek megfelelően vágja le a hajat.

www.erikacosmetics.hu
Erika Cosmetics fodrászat
Erika Cosmetics fodrászat
http://erikaszalon.shp.hu/hpc/web.php?a=erikaszalon&o=fodraszat_iW2t

A ruhát lecserélhetjük, a sminket letörölhetjük, ám ha az úgy érezzük, hogy az új frizura idegen az egyéniségünktől, az hosszú időre megkeserítheti az életünket. Egy jól megválasztott frizurával viszont sikeresebbek és magabiztosabbak is lehetünk.

erikaszalon.shp.hu
Erika Cosmetics hajhosszabbítás
Erika Cosmetics hajhosszabbítás
http://erikaszalon.shp.hu/hpc/web.php?a=erikaszalon&o=hajhosszabbitas

- keratinos hőillesztés: az egyik legkímélőbb, modern hajhosszabbítás - szilikonos mikrogyűrűzés:kíméletes, fémérzékenyeknek is ajánlott hajhosszabbítás - hajfelvarrás: nem a legesztétikusabb módszer, mert a tressz nem simul teljesen a fejhez, ezért egy kicsit kitüremkedik.

erikaszalon.shp.hu
Esküvő
Esküvő
http://eskuvo.wyw.hu/

Esküvői Fotó Budapest, Esküvői Fotó Vidék, Esküvői Idézetek, Esküvői Meghívók, Esküvői Ruha, Esküvői torta Budapest, Esküvői Torta Vidék, Esküvői Videó Budapest, Esküvői Videó Vidék, Nőfély, Rendezvényszervezők, Vőfélyek.

eskuvo.wyw.hu
Extra Frizura
Extra Frizura
http://www.geomedia.hu/node/4

Az extra Frizura 2001 óta négy alkalommal jelenik meg egy évben, hogy az aktuális frizuratrendekről, vágási technikákról és hajápolási tanácsokról évszakonként tájékoztassa Önt.

www.geomedia.hu
Oldal leírása
fodraszat.wyw.hu: Fodrászat katalógus. Fodrász szalon, szépségszalon, mesterfodrászok, hajápolás, hajvágás, afro frizura, fodrászati cikkek, wellness, hajtervezés, hajhosszabbítás, hajfonás, linkek.
Gyűjteményünkben 331 válogatott fodrászat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 331 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 114216