Hajbetegségek, hajproblémák > Fodrászat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajbetegségek, hajproblémák > 24 weboldal. Kategória leírása:

fodraszat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A haj betegségeiről
http://www.vital.hu/themes/health/nice7.htm

Bizonyos környezeti tényezők (szennyezett városi levegő, munkahelyi ártalmak) károsíthatják a fejbőrt, de befolyásolja a haj állapotát a rossz táplálkozás, a vitaminhiány is. A hajas fejbőr bizonyos betegségei hajhullást okoznak.

A haj betegségeiről
Rabóczky Gyöngyi - Hajgyógyász
http://www.hajbetegsegek.hu/

A XXI. Században már népbetegségnek számító figyelmeztető tünet a hajhullás, kopaszodás, a haj elvékonyodása, zsírosodás, korpásodás, fejbőrviszketés, pattanások, pikkelysömör és egyéb fejbőrprobléma.

Rabóczky Gyöngyi - Hajgyógyász
hajhullasstop.hu
http://www.hajhullasstop.hu/

A hajhullasstop.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson azok számára, akik hajproblémákkal küzdenek. Bízunk abban, hogy mindenki megtalálja majd a számára megfelelő információt, amely remélhetőleg közelebb visz a megoldáshoz.

hajhullasstop.hu
Egy hajgyógyász tanácsai
http://www.hazipatika.com/articles/Egy_hajgyogyasz_tanacsai?aid=20040213103939

A hajunk nemcsak ékességünk, elégedetlenségünk, vagy éppen büszkeségünk tárgya, a különböző divathóbortok szenvedő alanya lehet, hanem szervezetünk bonyolult jelzőrendszerének része is.

Egy hajgyógyász tanácsai
Hajhullás
http://hajbeultetes.hu/hajhullas.html

A hajhullás. A hajhullás típusai. A hajhullás okai. Kopaszodás. A haj működése, növekedése, életciklusa.

Hajhullás
Hair Wellness
http://www.hairwellness.hu/

Hair Wellness - Dr. Immun termékek. A DR. Immun® márkanév vegyi anyag mentes, természetes anyagokat, így a gyógynövények gyógyító erejét, egészségmegõrzõ és szépségápoló készítmények kiváló minõségét fémjelzi.

Hair Wellness
Kemoterápia után
http://www.borsa.hu/20080613/kemoterapia_utan/levelironknak_a_kemoterapia_ut ...

A Borsa mesterfodrászával mindent megbeszélhettek, mostani levélírónknak a sugárkezelés után foltokban nőtt vissza a haja. Erre is tud megoldást ajánlani.

Kemoterápia után
Hajátültetés, hajbeültetés, tartós megoldás a kopaszodásra
http://www.himgeurope.com/

HIMGEurope.com: A hajszálankénti hajátültetés hajbeültetés hajtranszplantáció, a haj tartós kinyerésére, és a fej kopaszodó részén való beültetésre utal. A haj transzplantáció egy hatékony és tartós megoldás a kopaszodásra. További információk a weboldalunkon. www.himgeurope.com

Hajátültetés, hajbeültetés, tartós megoldás a kopaszodásra
Interjú hajhullás témában
http://www.hairclinic.hu/hajhullas.html

Milyen helyzetben gyanakodhatunk nem egészséges hajhullásra? Abban az esetben, ha a haj megmosásakor vagy fésüléskor a megszokottnál több kihullott hajat pillantunk meg a vízben és fésűben. A hajhullás tavasszal és ősszel normálisan is gyakoribb, de már ez is gondot jelenthet. A hajhullás világszerte gondot okoz. Terhesség lezajlásával felbukkanó és idényjellegű hajhullás esetén a HairClinic kapszula kiváló a hajhullás mérséklésére, a haj megerősödésére.

Interjú hajhullás témában
Hajbeültetés specialista
http://www.hairhungary.hu/

Hajbeültetés speciális, mikrosebészeti beavatkozással a HairHungary-nél

Hajbeültetés specialista
Paphaj - A haj egészségére
http://www.paphaj.hu

A hajhullás, hajbetegségek és fejbőrbetegségek nálunk garantáltan orvoslásra kerülnek, mert megtaláljuk az egészséges haj titkát Önnél is.

Paphaj - A haj egészségére
Hajhullás Szakértői Portálja
http://hajhullas.info.hu/

A Hajhullás Szakértői Portálja nagy körültekintéssel mutatja be a hajhullás, hajritkulás, kopaszság okait, valamint a különböző alopécia típusokat és kezelési lehetőségeit.

Hajhullás Szakértői Portálja
Férfias kopaszodás
http://hajbeultetesnoknek.hu/ferfi-kopaszodas-avagy-az-androgenetikus-alopec ...

Napjainkban sok megoldást kínálnak az üzletek súlyos problémánk, a kopaszodás ellen. Nem mindegyik nyújtja azonban a várt eredményt, vagy egyáltalán bármilyen eredményt. A hajtranszplantációs eljárás nem ezek közé tartozik. Végleges megoldást, és természetes hatást kelt, így a környezet számára nem lesz feltűnő, hogy Ön beavatkozáson ment keresztül.

Férfias kopaszodás
Hajbeültetés beszámolók
http://www.megoldasakopaszodasra.hu/hajatultetes-hajbeultetes-tapasztalatok- ...

Napjainkban a FUE hajátültetési, hajbeültetési technika a legkorszerűbb eljárás a hajhullás problémájának megoldásában. A hajbeültetés beszámolók segíthetnek a kopaszodó embereknek, leendő pácienseknek döntést hozni, mérlegelni. Gyakoriak az orvosi vélemények és beszámolók is, amelyek szakszerű felvilágosítást nyújtanak hajbeültetési eljárás lépéseiről. Nélkülözhetetlen, hogy több véleményről és tapasztalatról tudomást szerezzük, mielőtt a kopaszodás kezelését elkezdenénk, melyek segítenek a számunkra legoptimálisabb kezelési forma kiválasztásában.

Hajbeültetés beszámolók
Hajbeültetés Beszámolók és Eredmények
http://hajbeultetesnoknek.hu/hajatultetes-hajbeultetes-tapasztalatok-beszamo ...

Napjaink hajátültetésének legkorszerűbb eljárása a FUE technika. Az eredménye természetes hatást kelt, és mindezt hegesedés nélkül érik el. A hajátültetés során a kopasz területekre a sebész a megmaradt hajas részből metsz ki kis graft implantátumokat és azt ülteti be. A mai modern technika mellett a hajhagymák tartóssága 98%-ban garantált. Ezt a sikert a megfelelő technikák professzionális alkalmazásának, több éves szakmai tapasztalatnak és gyakorlatnak, valamint a jól képzett sebészeknek köszönhetjük.

Hajbeültetés Beszámolók és Eredmények
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
fodraszat.wyw.hu: Fodrászat katalógus. Fodrász szalon, szépségszalon, mesterfodrászok, hajápolás, hajvágás, afro frizura, fodrászati cikkek, wellness, hajtervezés, hajhosszabbítás, hajfonás, linkek.
Gyűjteményünkben 314 válogatott fodrászat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 314 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 110111